VIP Punten en promotionals als extra rendement

VIP Punten en promotionals als extra rendement

VIP Punten en promotionals als extra rendement

De punten uit het VIP programma van LEGO® en de gratis promotionals kunnen niet gezien worden als enige bron van winst, maar kunnen zeker wel bijdragen aan een beter rendement op het investeren in LEGO®. Hieronder bespreken we enkele aspecten van wat VIP punten voor jouw investering kunnen betekenen.

Wat zijn VIP punten?

Wanneer je via de LEGO® website of in officiële LEGO® winkels sets koopt krijg je voor elke euro die je uitgeeft 7.5 punt. Deze punten kunnen later worden ingezet om korting te krijgen bij een volgende aankoop of zelfs gratis producten. Wanneer je structureel je sets bij LEGO® zelf koopt wanneer deze in de aanbieding zijn, kan het aantal punten best snel oplopen. Iedereen komt in aanmerking om LEGO® VIP te worden, aanmelden kan hier.

Wat zijn promotionals?

Promotionals zijn de incidentele gratis sets en andere producten die LEGO® weggeeft wanneer je via hun website of winkels voor een bepaald bedrag of van een bepaald thema sets koopt. Deze promotionals verschillen erg: in het slechtste geval is het een waarde van een paar euro en in het beste geval worden het collectibles van enkele tientallen euro’s. 

Bijverdienen met VIP punten en promotionals

Bij sommige vormen van investeren in LEGO® zul je voornamelijk via de officiele kanalen aankopen doen. Wanneer je dat slim aanpakt en zoveel mogelijk tegelijk bestelt, precies op de momenten dat er wellicht dubbele VIP punten of extra gratis promotionals te krijgen zijn, dan kun je daar op jaarbasis een mooi extra rendement uit halen. Dit effect wordt nog vergroot wanneer je zoveel mogelijk tegelijkertijd bestelt, om op die manier zo min mogelijk geld aan verzendkosten uit te geven. 

Dus plan je uitgaven aan LEGO® sets goed, koop zo groot mogelijk in op de juiste momenten en pak dat extra rendement op je investering in LEGO®!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *